50 letselschade tips (www.50letselschadetips.nl) Deze disclaimer is van toepassing op de website van ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) en de daarop ter beschikking gestelde informatie. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te gaan met de disclaimer.

Hoewel de informatie die u op ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) aantreft met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kan de eigenaar / webmaster van de website ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) niet garanderen dat de informatie op de site altijd volledig en juist is. De door ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) gebruikte links zijn niet onder controle van ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) en ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige gelinkte site.

Het opnemen van een link impliceert niet de goedkeuring van ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) van de betreffende site noch enige connectie met de makers ervan. Indien u fouten op deze website aantreft, stellen wij het zeer op prijs dat u dat meldt via ons contactformulier. ’50 letselschade tips’ (www.50letselschadetips.nl) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade te wijten aan het gebruiken van (informatie op) deze website.