Letselschade advocaat Mr. Vincent DoldermanTip 13: als letselschade slachtoffer heeft u recht op juridische hulp. Het is zelfs zo, dat de verzekeraar van de tegenpartij verplicht is u daarop te wijzen. De tip is dan ook: vertrouw op een goede letselschade advocaat!

Deskundige juridische bijstand bij letsel is een must; kies een LSA advocaat
U zult merken dat de verzekeraar van de andere partij u heel snel weet te vinden. Zijn doel is om voor zijn cliënt, de veroorzaker van het ongeval, de zaak snel en goedkoop te regelen. Hij probeert het bedrag van de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden, ongeacht het soort letsel dat u heeft. Uw belang speelt voor hem geen enkele rol. Vanuit uw kant bekeken is het daarom belangrijk zo snel mogelijk juridische bijstand te vinden. Neem contact op met een LSA advocaat (een door de LSA gecertificeerde letselschade advocaat).

Vertrouw op de hulp van een LSA advocaat
Een arbeidsongeval, verkeersongeval of ander ongeluk: ze zorgen ervoor dat u al genoeg aan uw hoofd heeft. Letselschadeadvocaten zijn er om het juridische gedeelte van u over te nemen. Zonder overleg met de letseladvocaat hoeft u aan niemand een verklaring af te leggen. Alle communicatie na het oplopen van het letsel, legt u in de vertrouwde handen van uw eigen letselschadeadvocaat. Wij adviseren u direct in te gaan op verzoeken van uw letselschade advocaat.

Zeer strenge kwaliteitseisen
Letselschadeadvocaten moeten in Nederland voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat ze u voor de volle 100% kunnen begeleiden tijdens het gehele traject. Zo zal de advocaat u behoeden voor het afleggen van nadelige verklaringen. Hij of zij weet ook exact op hoeveel schadevergoeding u recht heeft en zorgt er voor dat u die krijgt!

Zie ook: behandel uw letselschadezaak nooit alleen!

Met een letseladvocaat staat u er als slachtoffer nooit alleen voor. Weet dat er veel goed gekwalificeerde LSA advocaten zijn, waar u direct na het ongeval een beroep op kunt doen. Een LSA advocaat is verplicht te allen tijde te voldoen aan de door de LSA gestelde kwaliteitseisen.

Voor meer letselschade tips, bekijk ons overzicht van 50 letselschade tips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *