ReferentiesTip 14: vraag uw letselschadeadvocaat om recente referenties. Een verkeersongeval, een mishandeling, een ongeluk op uw werk of een hondenbeet: ze brengen stuk voor stuk nare, onzekere gevoelens met zich mee.

Om u nog meer onrust te besparen, is professionele begeleiding door een letseladvocaat onontbeerlijk. Dit geldt voor iedere afzonderlijke letselzaak.

Wat betreft letselschade advocaten is dan ook de tip: vraag hem of haar vooraf om recente referenties van tevreden klanten. Bent u niet te spreken over de verhalen, lukt het überhaupt niet positieve reacties te krijgen of ‘is er geen klik’? Zoekt u dan gewoon verder!

Een goede letselschade advocaat
Er zijn in Nederland veel uitstekend opgeleide en ervaren letselschade advocaten. Sommigen allround en anderen met een specialisme. Die ene letselschade advocaat die bij u past, zult u echt vinden. Dit advies geldt voor iedereen die het slachtoffer is geworden van een ongeval met letsel.

De aard van het ongeluk en de mate waarin iemand gedupeerd is, kunnen sterk uiteenlopen. Maar voor iedereen, dus ook voor u, geldt: u heeft het recht op een gedreven, oprechte letseladvocaat. Iemand die u en uw zaak serieus neemt. Maar ook iemand die hard en snel richting een definitieve afhandeling van uw zaak koerst. Geen enkele letselschadezaak, hoe groot of hoe klein die ook is, verdient het op de plank te blijven liggen.

Vraag vóóraf om recente referenties
Helaas zijn er voorbeelden te over waarbij slachtoffers jaren moeten wachten op concrete resultaten. Dit is niet nodig en laat het u dus niet overkomen. Vraag – voordat u met elkaar in zee gaat – uw letselschade advocaat om recente referenties van tevreden cliënten.

Voor meer letselschade tips, bekijk ons overzicht van 50 letselschade tips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *