hulp van een letselschade advocaatTip 15: behandel uw letselschadezaak nooit alleen. Voor iedereen die verwikkeld raakt in een letselschadezaak is een onmisbaar advies: behandel uw schadezaak nooit alleen!

Letselschadezaken zijn uitermate gecompliceerd. Of het nu om een hondenbeet gaat, een arbeidsongeval, verkeersongeluk, mishandeling of eender welk ongeval dan ook. Bewijzen dat iemand schuldig is en die persoon aansprakelijk stellen voor alle door u geleden schade vereist juridische expertise.

Het is niet voor niets dat er gespecialiseerde letselschadeadvocaten zijn. Het is hun dagelijks werk de schuldige partij aansprakelijk te stellen door een directe relatie te leggen tussen de letselschade en het ongeval.

Deze ervaring en knowhow hebben we niet allemaal zomaar in huis! Als u, hoe goed bedoeld ook, uw zaak zelfstandig wilt regelen, kan er veel mis gaan. U zit er toch niet op te wachten dat u als slachtoffer een deel van uw schade zelf moet vergoeden?

Letselschadeadvocaat inschakelen, paar redenen:
Waarom is het zo belangrijk om deskundige hulp in te schakelen? We sommen de belangrijkste redenen voor u op:

  1. Allereerst heeft u als slachtoffer al heel veel op uw bordje gekregen. Het is ondoenlijk voor u met volle toewijding en objectief over de zaak te oordelen.
  2. U moet zich bedenken dat iedere verzekeraar altijd zal proberen de te vergoeden schade zo laag mogelijk te houden. Zij zullen het in relatief ‘eenvoudige’ zaken zo snel mogelijk ‘op een akkoordje willen gooien’. Zo snel en zo goedkoop mogelijk van de zaak af te zijn. Met een letselschade advocaat aan uw zijde krijgt u altijd een hogere vergoeding dan de verzekeraar voorstelt. Iets dat u in uw eentje niet voor elkaar krijgt! Als u zelf een akkoord sluit, ontvangt u hoogstwaarschijnlijk een fors lagere compensatie dan het bedrag waar u daadwerkelijk recht op heeft.
  3. Een advocaat met ervaring in letselschade kan tot op de eurocent nauwkeurig bepalen op welke schadevergoeding u recht heeft. Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u alle geleden schade volledig vergoed krijgt. En niet over een paar jaar, maar nu al. Beginnend met een redelijk voorschot. Ook zal er rekening gehouden worden met toekomstige schade (bijvoorbeeld – verlies van verdienvermogen bij langdurige arbeidsongeschiktheid). U bent ervan verzekerd dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. U loopt niet het risico in de toekomst met schade te blijven zitten waarvoor geen vergoeding is uitgekeerd.

Als de tegenpartij complexe juridische discussies aanzwengelt, heeft uw advocaat altijd een effectief weerwoord klaar.

Gun uzelf de schadevergoeding waar u recht op heeft en gun uzelf rust na het ongeval. Behandel uw letselschadezaak nooit alleen, neem bij letsel direct contact op met een LSA advocaat!

Voor meer letselschade tips, bekijk ons overzicht van 50 letselschade tips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *