Hulp van familie en vriendenTip 17: Voor ieder slachtoffer van een ongeluk geldt: vraag familie en vrienden om hulp. Als u na een ongeval of nare gebeurtenis letselschade heeft opgelopen, staat u er niet alleen voor!

Door de verwondingen en/of blessures zal het even duren voor u weer ‘de oude’ bent.

Door pijn en ongemakken kunt u alledaagse dingen niet meer of slechts gedeeltelijk doen. Denkt u aan boodschappen, de hond uitlaten, kinderen naar school brengen en ophalen.

Dit zijn dagelijkse vanzelfsprekendheden, net als het schoonmaken van uw huis en koken. Zolang u mobiel en gezond bent, ja.

Zorgen
Maar na een ongeval met letsel in veel gevallen niet meer. Het inschakelen van naasten heeft, naast het praktische aspect, een tweede voordeel. Ieder ongeluk met letsel zorgt voor geestelijke stress. U maakt zich, begrijpelijk, zorgen. Hoe moet het verder? Hoe lang gaat dit duren? Zal ik helemaal herstellen? Dit zijn mogelijke vragen die door uw hoofd spoken.

Praat erover
Als u hierover praat met familieleden of buren, voelt u zich beter. Uw dierbaren steunen u graag. Bedenk maar dat u andersom hetzelfde zou doen! De wettelijke achtergrond van deze tip zit ‘m erin dat u recht heeft op een (onkosten)vergoeding van de tegenpartij. Uw letselschadeadvocaat kan u hier alles over vertellen. Een extra reden om een beroep te doen op familie en vrienden!

Heeft u letsel opgelopen door een ongeluk? Schakel familie of vrienden in om u bij te staan. De veroorzaker van het ongeval moet u hiervoor financieel compenseren.

Voor meer letselschade tips, bekijk ons overzicht van 50 letselschade tips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *