elkaar helpenTip 25: houd bij hoe, wanneer en waarmee anderen u helpen. Als u aan een ongeval letsel heeft overgehouden, bent u in verschillende opzichten afhankelijk van hulp door anderen. Bij dezen onze tip om van alle ondersteuning die u na het ongeluk krijgt een logboek bij te houden!

Verleende hulp goed registreren
Noteer bijvoorbeeld, week in, week uit, alle afspraken die u met professionals heeft. Schrijf daarbij ook op wat deze vakmensen voor u doen. Houd tegelijkertijd ook bij welke assistentie en ondersteuning u van naasten krijgt. Denkt u dan aan familie, vrienden, kennissen en buren.

Het belang van het bijhouden van de aan u verleende hulp
Waarom is het belangrijk iedere dienstverlening én vriendendienst op te schrijven? Met zo’n logboek vol feiten in de hand kan uw letselschade advocaat uiteindelijk een goed onderbouwde schadeclaim opstellen. Als slachtoffer met letsel heeft u namelijk recht op een vergoeding voor het verlies van zelfredzaamheid. Dagelijkse praktische steun van bekenden valt hier ook onder!

Tip: de kosten van huishoudelijke hulp worden vergoedt.

Logboek bijhouden
Bijvoorbeeld een familielid dat u naar de huisarts brengt. Een vriendin die boodschappen voor u doet. En een buurman die het gras voor u maait. Laat u deze ‘helpenden’ stuk voor stuk een verklaring ondertekenen waarin staat wat zij voor u hebben gedaan. Hoe gedetailleerder het uiteindelijke logboek is, hoe groter de kans op een passende schadevergoeding. Dus houd vanaf het begin bij op welke dagen, hoe lang en door wie u geholpen wordt!

Geboden hulp bijhouden
Houd na het ongeval met letselschade zwart op wit bij welke hulp u van anderen krijgt. Dit is hét bewijs om een passende schadevergoeding te verkrijgen.

Wilt u meer tips, bekijk onze 50 letselschade tips.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *