loonstrookTip 26: bewaar alle jaaropgaven en loonstroken zorgvuldig. Om een goede behandeling van uw letselschadezaak te bespoedigen, is het aan te bevelen allerlei papierwerk punctueel te bewaren. Essentieel zijn in ieder geval al uw loonstrookjes en jaaropgaven. En vergeet ook uw arbeidscontract niet!

Bewaren, opbergen, kopiëren
U kunt deze formulieren bij elkaar in een speciaal mapje bewaren en op een veilige plek opbergen. Het is ook aan te bevelen om van iedere jaaropgave en salarisstrook een kopie te maken.

Belangrijke bewijsstukken
Waarom heeft u alle loonstrookjes nodig, vraagt u zich misschien af. Het zijn belangrijke bewijsstukken, stuk voor stuk! Aan de hand van deze papieren kan eenduidig uitgerekend en vastgesteld worden wat uw totale inkomensschade is. Zowel van het huidige jaar als van de komende jaren.

Schatting
Als u de exacte gegevens niet of slechts gedeeltelijk kunt overleggen, zal er een schatting gemaakt moeten worden van het geld dat u misloopt. De kans dat dit vervolgens zeer nadelig voor u uitpakt, is dan helaas aanwezig. Een loonstrook en een jaaropgave maken in één oogopslag duidelijk dat u financieel benadeeld bent door het ongeval en het opgelopen letsel.

Financiële consequenties
U bent slachtoffer en heeft letselschade. En er zijn helaas meer verstrekkende gevolgen dan de fysieke en psychische. Besef dat u op de financiële consequenties wel degelijk invloed kunt uitoefenen. Dit doet u door een compleet dossier aan te leggen.

Zorg ervoor dat u de salarisstrook van iedere maand goed opbergt. Zo stelt u zeker dat alle misgelopen inkomsten uiteindelijk vergoed worden!

Voor meer tips, bekijk onze homepage.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *