contactenlijstTip 38: Houd een contactenlijst bij. Een letselschadezaak betekent veel geregel en georganiseer. Om u een beetje rust te geven in deze moeilijke en intensieve tijd; een praktische tip!

Na het ongeval met letsel treedt u met allerlei mensen in contact. Uw huisarts, specialist(en), verzekeraar, schadeherstelbureau en letselschade advocaat.

U belt ze en stuurt af en toe een appje of mail. Soms is het noodzakelijk een aangetekende brief te schrijven.

Noteer alle contactpersonen
Het advies is: maak een lijst van deze personen en instanties met wie u contact heeft. En als u denkt “dit is een eenmalig contact, die hoef ik niet te noteren” is ons devies: doet het toch maar. Wie weet moet u ze nog een keer raadplegen voor het een of ander. De contactgegevens zijn dan snel gevonden!

Alfabetisch
Een contactpersonen-lijst werkt het best als u deze alfabetisch maakt. Vervolgens zet u achter iedere naam zowel het adres als het telefoonnummer (ook 06-nummers!) en het mailadres. De lijst bergt u op een voor u logische én veilige manier op. Komt er een moment dat u iemand dringend nodig heeft, dan kunt u direct bellen of mailen.

Houd vanaf het begin een contactpersonen-lijst bij. In dringende gevallen weet u dan direct de juiste persoon te vinden.

Bekijk ook onze andere 49 letselschade tips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *