Logo slachtofferhulpTip 49: Schakel slachtofferhulp in. Een ongeval met (ernstig) letsel heeft vaak een enorme impact op het slachtoffer. Een tip voor iedereen die hiermee te maken krijgt: vraag om professionele begeleiding bij het emotionele verwerkingsproces.

Dé instantie waar u hiervoor terecht kunt is Slachtofferhulp.

Professionele hulp bij het verwerkingsproces
Deze organisatie biedt u emotionele ondersteuning én praktische hulp. Heeft u letsel opgelopen na een verkeersongeluk, calamiteit of mishandeling? Heeft er zich een nare gebeurtenis voltrokken? In al deze gevallen kunt u bij de organisatie aankloppen. En de hulp die u krijgt is altijd gratis.

Onze tip is direct na het ongeval goed voor uzelf te zorgen en voorzorgsmaatregelen te nemen. U doet dat door in eerste instantie een gediplomeerd en ervaren letselschadeadvocaat in de hand te nemen. Deze zal u van begin tot eind bijstaan op juridisch vlak.

Vraag familie en vrienden gerust om hulp. Als u na een ongeval of nare gebeurtenis letselschade heeft opgelopen, staat u er niet alleen voor! (uit onze serie ’50 letselschade tips’)

Rechtshulp
Hij ondersteunt u bij de feitelijke schaderegeling. Een toegewijde advocaat zal er zorg voor dragen dat zowel uw materiële als immateriële schade zoveel mogelijk hersteld of verlicht worden. Uw zelfredzaamheid en weerbaarheid staan hierbij voorop!

Een luisterend oor
Voor het andere stuk, het ‘luisterend oor’, kunt u aankloppen bij Slachtofferhulp. Neem uzelf serieus als letselschadeslachtoffer en zorg voor een goed vangnet direct na het ongeluk. Zowel in huiselijke kring als op juridisch en emotioneel vlak. Vraag ook om steun bij familie en vrienden.

Maak het uzelf niet moeilijker dan nodig na het ongeval met letsel. Laat u ondersteunen tijdens het verwerkingsproces. Klik door voor veel meer van dit soort handige tips.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *